آموزش تعمیر موتور بنز

تعمیر موتور بنز

در سال‌های اولیه، تلاش‌هایی برای استفاده از موتورهای بخار و موتورهای الکتریکی صورت گرفت، اما موفقیت‌های کمی در این زمینه کسب شد. در قرن بیستم میلادی موتور درون‌سوز به نوع غالب موتورهای مورد استفاده در خودروها بدل شد. هم اکنون هم موتور درون‌سوز بیشترین کاربرد را در خودروها دارد، اما استفاده دوباره از نیروی الکتریسیته نیز لازم به نظر می رسد؛ چرا که نگرانی‌ها در رابطه با آلایندگی گازهای خروجی موتورهای درون‌سوز رو به افزایش است. در این مقاله قصد داریم در مورد آموزش تعمیر موتور بنز صحبت کنیم اما قبل از آن لازم است انواع موتور را بشناسیم.

آموزش تعمیر موتور بنز

تعمیر انواع موتور بنز

انواع موتور خودرو

  1. موتورهای درون‌سوز

موتورهای بنزینی به سرعت به گزینهٔ مورد انتخاب خریداران خودروها تبدیل شدند. با وجود استارت ناهنجار، صدا و آلودگی زیاد، و دشواری در تعویض دنده‌ها، فناوری‌های جدید امکان تولید استاندارد خودروهایی با موتورهای مبتنی بر سوخت را فراهم کرده‌است. علت فراوانی خودروهایی که با سوخت بنزین به حرکت درمی‌آیند این است که علاوه بر برخورداری از توانایی بالا، مقرون به صرفه نیز هستند.

  • نحوه کارکرد

موتور درون‌سوز موتوری است که نیروی خود را از انبساط گازها بر اثر احتراق سوخت‌های هیدروکربنی می‌گیرد. به‌عنوان مثال، موتور درون‌سوز از حرارت احتراقی که بوسیلهٔ سوخت هیدروکربنی تزریق‌شده ایجاد می‌شود، برای ایجاد تحرک مکانیکی بهره می‌برد. در اوایل سدهٔ ۱۹۰۰ میلادی، الکل چوب یک سوخت محبوب برای خودروهای بود، اما با توجه به اعمال مالیات‌های سنگین برای تولید توسط دولت‌ها، قیمت الکل چوب از قیمت بنزین پیشی گرفت. در نتیجهٔ ، موتورهای بنزینی محبوبت بیشتری کسب کردند؛ تا حدی که موتورهای درون‌سوز عموماً با نام موتورهای بنزینی شناخته می‌شدند. اگرچه موتورهای بنزینی محبوب شده‌بودند، اما با توجه به خطر نشت سوخت که می‌توانست به انفجار منجر شود، چندان مطلوب نبودند. از این رو، خودروسازان اقدام به ساخت موتورهایی با سوخت نفت سفید کردند که البته این عمل آنچنان موفقیت آمیز نبود.

  1. موتورهای بخار

این نوع موتورها برای تأمین قدرت و پس از آن به روشی برای به حرکت درآوردن لوکوموتیوها تبدیل شد. نقاط ضعف این خودروهای بخار شامل غیر قابل اعتماد بودن، پیچیدگی، و تصادف‌های مکرری بود که با آن‌ها رخ داده‌بود. زمان لازم برای شروع به کار خودروهایی با موتور بخار تا ۴۵ دقیقه هم می‌رسید؛ این موضوع باعث می‌شد که این موتورها برای دست‌یابی به هدف حمل و نقل سریع‌تر خوب عمل نکند.

  • نحوه عملکرد

موتور بخار، دستگاهی است که حرارت را به جنبش مکانیکی تبدیل می‌کند. این حرارت با استفاده از دیگ‌های بخار که با جوشاندن آب تولید بخار می‌کند، فراهم می‌شود. موتورهای بخار به‌عنوان موتورهایی با صرفهٔ اقتصادی بالا و قدرت تولیدی زیاد شناخته شده‌اند؛ این موضوع دلیلی است برای اینکه این موتورها تقریباً در تمام طول قرن نوزدهم و حدوداً نیمی از قرن بیستم، نیمی از موتورهای جهان را تشکیل می‌داده‌اند. اصلی‌ترین علت حذف موتورهای بخار از خودروها این بود که رانندگان باید پیش از راه‌اندازی اطلاعات کاملی در مورد دیگ‌ها و موتورهای بخار می‌داشتند؛ چرا که در صورت بی‌توجهی و نا آگاهی، عملکرد موتور می‌توانست زیان‌بار باشد.

  1. موتورهای الکتریکی

خودروها برقی، مشابه خودروهای بخار، بادوام‌ترین گزینه برای خودروها هستند. این نوع موتور در زمانی که ویلیام موریسن اولین خودروی برقی را ساخت که آن خودرو توانست در یک ساعت مسافت ۱۴ کیلومتر را بپیماید، تبدیل به گزینه‌ای بادوام برای حمل و نقل شد. آلایندگی کم و سواری بی‌صدا بر خلاف همتایان بنزینی، از مشخصه‌های خودروهای برقی بودند. بزرگ‌ترین نقطه‌ضعف خودروهای برقی دامنهٔ حرکت آن‌ها بود. با توجه به جثهٔ بزرگ باتری‌های آن زمان، خودروسازان نمی‌توانستند تعداد باتری‌های مورد استفاده را افزایش دهند. به همین علت اتومبیل‌هایی که به موتورهای مبتنی بر سوخت مجهز بودند مناسب‌ترین گزینه محسوب می‌شدند.

  • نحوه عملکرد

خودروهای برقی برای ذخیره‌سازی برق، که جهت قدرت بخشیدن به موتورهای الکتریکی به‌کار می‌رود، از باتری بهره می‌برند. باتری توان را به موتوری می‌رساند که می‌تواند از نوع متناوب یا مستقیم باشد. موتورهای متناوب معمولاً ارزان‌تر هستند، اما اجزای مورد نیاز برای به‌کار انداختن آن‌ها در یک خودروی برقی، مانند کنترل‌گر و اینورتر، باعث گران‌تر شدن آن‌ها در مقایسه با موتورهای جریان مستقیم می‌شوند. خودروهای برقی نسبت به انواع بنزینی از سادگی بیشتری برخوردارند. این موضوع امکان تولید سریع‌تر قدرت نسبت به موتورهای بنزینی را برای موتورهای برقی فراهم می‌کند که باعث شتاب بیشتر خودرو می شود.حال که انواع موتور را شناختیم به سراغ معرفی کمپانی بنز رفته و سپس به بررسی عیب و آموزش تعمیر هودرو بنز می پردازیم.

اجزا موتور بنز

موتور بنز

معرفی بنز

مرسدس بنز یک شرکت خودروسازی آلمانی و از زیرمجموعه‌های شرکت دایملر آ. گ است، که در زمینه طراحی و ساخت انواع خودرو، کامیون، اتوبوس و موتورهای درون‌سوز، و نیز تعمیر خودرو فعالیت می‌نماید. برای اجاره بنز در تهران می توانید به کمیل کار مراجعه کنید.

عیب یابی موتور بنز

مشکلات موتور دلایل متعددی دارد که در ادامه به آن ها اشره میکنیم و برای آن ها راهکار ارائه می دهیم.

 

موارد زیر علت های به سختی روشن شدن موتور و دلایل بروز آن هاست

آموزش عیب یابی موتور بنز

عیب یابی موتور بنز

.

  • عدم دوران استارتر

که مهم ترین دلایل آن به شرح زیر است.

  1. شل شدن بست باتری یا ضعیف شدن باتری
  2. قطع بودن مدار الکتریکی
  3. معیوب بودن استارتر
  • جرقه نزدن شمع

  1. نامناسب بودن تایمینگ جرقه
  2. معیوب بودن کویل
  3. ضعیف بودن سیم اتصال به بدنه
  4. نامناسب بودن فاصله دهانه شمع یا سوختن شمع
  5. خطا داشتن سیستم جرقه الکتریکی
  • معیوب بودن سیستم جرقه سوخت

  1. ناکافی بودن سوخت تامین شده از پمپ بنزین
  2. مسدود شدن لوله سوخت و فیلتر سوخت
  • کاهش فشارکمپرس سیلندر

  1. ترک داشتن سیلندر
  2. تنظیم نبودن خلاصی سوپاپ یا معیوب بودن آن
  3. شل بودن مانی فولد ورودی
  4. ساییدگی پیستون یا رینگ های آن

حال به بررسی قدرت کم هنگام گاز دادن و علت آن می پردازیم.

  • کاهش قدرت هنگام گاز دادن

  1. تنظیم غلط پدال گاز
  2. کاهش فشاز کمپرس سیلندر
  3. نامناسب بودن تایمینگ جرقه
  4. ناکافی بودن سوخت
  5. ناکافی بودن هوای ورودی
  6. گرفتگی اگزوز
  7. معیوب بودن شمع

در ادامه مقاله به دلایل صدای ضربه از داخل موتور می پردازیم.

  • صدای ضربه از داخل موتور

  1. ساییدگی یاتاقان
  2. ساییدگی زیاد میل لنگ
  3. معیوب بودن رینگ پیستون
  4. نامناسب بودن خلاصی سوپاپ
  5. خلاصی طولی زیاد میل لنگ

و در آخر مصرف زیاد روغن را بررسی میکنیم.

  • مصرف زیاد روغن
  1. معیوب شدن کاسه نمد
  2. معیوب شدن رینگ روغن
  3. متقارن نبودن دهانه های رینگ پیستون
  4. معیوب بودن واشر سیلندر
  5. ساییدگی سوپاپ
  6. گرمای زیاد موتور
سخن آخر

در مقاله فوق ابتدا تعریفی از موتور ارائه دادیم و سپس انواع موتور را با عملکرد آن ها بیان کردیم و پس از آن بور تخصصی وارد مبحث آموزش تعمیر موتور بنز شدیم و در ابتدا کمپانی بنز را معرفی کردیم و پس از آن دلایل عمده مشکلات موتور را به همراه دلایل بروز آن ها ذکر کردیم.امیدواریم مقاله فوق مفید واقع شود. برای یادگیری دوره های حرفه ای آموزش مکانیک خودرو با ما همراه باشید.

امتیاز دهید post

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آموزشگاه برق خودرو، آموزش برق خودرو، دوره آموزشی برق خودرو
دوره آموزشی برق خودرو